Osvrni se oko sebe – ovaj horoskopski znak tvoj je najljući neprijatelj

Foto: Ilustracija

Postoje ljudi s kojima se dobro razumijemo i nalazimo se na istoj valnoj dužini. A postoje i oni s kojima se jednostavno ne slažemo – čak i ako to žarko želimo. Naravno, mnogo je potencijalnih razloga zbog čega vam se neko ne sviđa, makar to bilo i na prvi pogled. Ipak, zvijezde “imaju svoje mišljenje o tome” pa vrijedi pogledati koji su ti najljući neprijatelji prema horoskopskom znaku.

OVAN

Najgori neprijatelj: rak

Osobe rođene u znaku ovna spadaju u vatrene znakove i ne slažu se baš najbolje s vodenim rakovima.

Razlog: ovnovima treba neovisnost pa se osjećaju ugroženo od posesivnih rakova. To je sukob usijanih glava i senzibilnih duša.

BIK

Najgori neprijatelj: ovan

Ako su dva horoskopska znaka previše slična, može doći do sukoba. To je slučaj kod bikova i ovnova. Oba horoskopska znaka su izrazito tvrdoglava pa nastaju konflikti. Osim toga, ovnovi nerado priznaju svoje greške, dok ih bikovi previše rado podsjećaju na njih.

BLIZANCI

Najgori neprijatelj: djevica

Blizanci i djevice jako cijene komunikaciju – i tu prestaje sve što im je zajedničko. Blizanci su apsolutni slobodni duhovi među horoskopskim znakovima te vole spontanost, dok djevice ne vole ništa više od svoje rutine.

RAK

Najgori neprijatelj: strijelac

Osobe rođene u znaku raka vrlo su senzibilne i predane. Ponekad previše iskreni strijelci povrijede raka. Oba znaka pokušat će promijeniti onoga drugoga – ali neće pristati na kompromise.

LAV

Najgori neprijatelj: ribe

Lavovi su jako ponosni i uživaju biti pod svjetlima reflektora. S druge strane, ribe su vrlo senzibilne te izbjegavaju privlačenje pažnje. Njihova pasivnost i suzdržanost živcira lavove – koji se neće libiti izreći svoje nezadovoljstvo.

DJEVICA

Najgori neprijatelj: vodolija

Djevice sve analiziraju te uvijek razmišljaju glavom, a ne srcem. Vodolije su često nerealne te neodgovorne. Vodolijama nikako ne odgovara proračunata osobnost djevica.

VAGA

Najgori neprijatelj: škorpion

Vage spadaju među najdruštvenije zračne znakove koji se slažu gotovo sa svima. Jedina iznimka su škorpioni usijane glave – koji vagama uzrokuju previše drame u životu. Zbog toga brzo postanu neprijatelj tom diplomatskom horoskopskom znaku željnom ravnoteže.

ŠKORPION

Najgori neprijatelj: lav

Škorpioni i lavovi su jako ponosni i imaju snažnu volju. Međutim, uprkos ili zbog tih sličnosti im je jako teško pronaći zajednički jezik. I jedni i drugi se dominantno ponašaju te ne žele popustiti.

STRIJELAC

Najgori neprijatelj: bik

Osobe rođene u znaku strijelca trebaju svoju slobodu više nego išta drugo. Zemljani znak bik pak više cijeni stabilnost i sklon je polagati pravo na strijelca – svejedno je li riječ o vezi platonske ili romantične prirode.

JARAC

Najgori neprijatelj: vaga

Jarci su jako fokusirani. Posao i uspjeh su im jako važni. S druge strane, vage su jako društvene i važniji im je društveni život. Zabava im je jako bitna, zbog čega jarci smatraju vage nezrelima i iritantnima.

VODOLIJA

Najgori neprijatelj: jarac

Za kreativne i inovativne vodolije jarci mogu biti zakleti neprijatelji. Oba znaka su u mnogim stvarima potpuno različitih mišljenja – od financija do zrelosti. I na emotivnoj razini nikako ne mogu pronaći zajednički jezik.

RIBE

Najgori neprijatelj: blizanci

Ribe su previše senzibilne da bi se mogle nositi s direktnim blizancima. Njihova energija može zastrašujuće djelovati na ribe. Čak i kad blizanci imaju dobru namjeru, svojom silovitom prirodom natjerat će ribe da se loše osjećaju.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime