Otkriveni detalji događaja kodnog imena BAM-C 02

Foto: BAM Conference

Kao što kaže stara izreka – put do pakla je popločan dobrim namjerama. Međutim, put do BAM Conferencea trebalo je popločati nečim drugim. Prvenstveno jer BAM Conference kao prva muzička platforma ove vrste na ovim prostorima ima za cilj stvoriti sinergiju među muzičkim stvaraocima, te ljubiteljima muzičke, filmske i modne scene.

A šta je zajedničko stvarateljima iz svih profesija, te njihovoj publici? Svi vole zabavu.

I dok čekamo samu konferenciju koja će se održati od 25. do 27. aprila u Sarajevu, ne vrijedi propustiti priliku za zabavu i ovog vikenda. Zato pripremite svoje cipele za ples i pridružite nam se u Klubu Jedan na adresi Branilaca Sarajeva 25 na događaju kodnog imena BAM-C 02.

BAM-C 02 je osmišljen kao zabavna i edukativna večer. Tonove, melodije i harmonije će u  tonama preko vrhunskog zvučnog sistema Kluba Jedan dostavljati četveročlana ekipa: Farrel, RYO, Dynnotik i Six iz dvojca Six&Belly. Ukoliko se umorite od plesa (zar se iko može umoriti od aktivnosti za koju je sačinjeno naše tijelo?), na BAM-C 02 saznajte više o samoj konferenciji BAM Conference. Pa ako i niste raspoloženi za ples, dođite u Klub Jedan jer će svaki posjetilac imati priliku osvojiti ulaznicu za BAM Conference, te prisustvovati trodnevnom dešavanju na kojem će učešće uzeti neki od najvažnijih umjetnika prošlih, sadašnjih i… pogodili ste, budućih vremena.

Vrijedi napomenuti da je od odlične zabave bolja jedino odlična besplatna zabava. Da, ulaz u Klub Jedan na BAM-C 02 je potpuno besplatan.

Vidimo se sutra!

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime