Pogledajte kako izgleda vila koju Novak Đoković gradi na selu

Foto: Ras Srbija

Na veleljepnom zdanju koje je podignuto na obali Pavlovačkog jezera trenutno radi oko sto radnika gdje se završava stolarija i podno grijanje, ostalo je da se uradi fasada i bazen, saznaje “Scena”, magazin koji izlazi četvrtkom uz “Blic”.

Foto: RAS Srbija

Sremci dobijaju novog komšiju zbog čega su neizmjerno sretni jer pored toga što obožavaju Novaka Đoković, misle da će njegovim dolaskom selo malo da živne. Oni se raduju i otvaranju restorana, za koji se šuška da će biti otvoren na imanju gdje je i vila i nadaju se da neće biti fensi kako bi i srednji stalež mogao da uživa.

Foto: Ras Srbija

Na obali Pavlovačkog jezera radi se punom parom, sivi radovi su završeni, ostali su samo oni finiji koji se tiču fasade i krečenja. Ljetnjikovac noću svijetli kao Las Vegas, kažu mještani, kojih u ovom mjestu ima tek četiri stotine. Đokovićeva oaza mira smještana je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume. Ekskluzivne fotografije kako sada izgleda vila i završni radovi donosi “Scena”.

Foto: Ras Srbija

“Kako su se radovi na kući intenzivirali, sve češće viđamo Srđana Đokovića, Novakovog tatu, a ponekad svrati i Novakov najmlađi brat Đorđe da nadgleda radnike. Vidimo ih ponekad, ali su uvijek u nekoj žurbi i rijetko svrate u selo. Čujemo da su na kući ostali samo fini radovi, pa Srđan češće dolazi da obiđe majstore, kojih tamo zaista ima puno, a angažovani su i neki mještani da pripomognu”, pričaju Pavlovčani, čija su mišljenja po pitanju novih komšija dosta podijeljena.

Foto: Ras Srbija

Jedan stariji Pavlovčanin rezervisano priča da je veoma teško da selo živne zbog jednog poznatog stanovnika, ali ipak ne krije nadu da će možda neko od porodice Đoković da, kako kaže, “odriješi kesu”, pa recimo pripomogne lokalnoj osnovnoj školi sa “par lopti, mrežom za golove i nekom opremom za fizičko”.