Posljednji ispraćaj mladoženje u Trebinju: Marko izgovorio sudbonosno da, pa poginuo

Foto: Dubravka Čolović/RAS Srbija

Jecaji, tuga, bol prolamli su se danas poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele odakle je na posljednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati nakon vjenčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe.

PROČITAJTE I OVO: (FOTO) Novi detalji tragedije u Trebinju: Mladoženja poginuo pri povratku sa svadbe, dvije osobe teže povrijeđene

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gdje je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

“Ne mogu da vjerujem da ispraćam kolegu. Prošle sedmice smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga mi, njegove kolege, ali i njegova Marija, roditelji, brat, sestra kumovi, prijatelji ispraćamo. Ovo je nevjerovatno, šta život i sudbina urade čovjeku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku i nevjerici”, rekao je za Srpskainfo Markov kolega iz Beograda.

PROČITAJTE I OVO: “Bio je najveseliji na vjenčanju”: Supruga stradalog mladoženje iz Trebinja čekala da dođe po nju

Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe. Nesretni mladić je automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu, a u udesu su dvije osobe teže, a dvije lakše povrijeđene. Niko od povrijeđenih nije životno ugrožen.

Svadba koja je tragično okončana, u subotu je oranizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mjesta nesreće, gdje su bili smješteni.

Njegova tek vjenčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto nije mogla sjesti njena prijateljica, i prema nezvaničnim saznanjima Srpskainfo, naišla na tragediju.

“Bili smo na toj svadbi. Nevjerovatno je koliko su bili veseli, a svadba pristojna, nije bio nijedan problem, a niko od gostiju nije bio pijan. Ne možemo da vjerujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od vjenčanja do smrti, kakva je to zla sudbina”,  rekla je za Srpskainfo jedna od zvanica na svadbi.

PROČITAJTE I OVO: Tragedija u Trebinju: Došao u rodni kraj da se oženi, poginuo dok je razvozio goste sa svadbe

Prema saznanjima Srpskainfo, Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje. U januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime