Pretresi auto-radionica u Banjoj Luci, oduzet BMW

Foto: N.N

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske izvršili su pretres auto-radionica na području grada Banja Luke u vlasništvu P.D. a koji se sumnjiči za tešku krađu i prikirivanje.

Prilikom pretresa privremeno je oduzeto putničko vozilo BMW 5-F10, sive boje, bez registarskih oznaka i dokumentacije, dijelovi motora, dijelovi raznih vozila, vazdušni jastuk “airbag”, mobilni telefoni i druga dokumentacija.

Policija je kroz bazu “Interpola” izvršila provjere za još 38 vozila koja su zatečena na lokacijama pretresa, prilikom čega je utvrđeno da se ta vozila ne potražuju.

Pretres je izvršen pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja luka, a po naredbi Osnovnog suda u Banjoj Luci, saopšteno je iz MUP-a RS.

Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske će u narednom periodu preduzeti dalje mjere i radnje pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Izvršit će se dodatna provjere za ostale auto-dijelove koji su privremeno oduzeti, kao i vještačenja radi utvrđivanja porijekla oduzetog vozila i dijelova.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime