Promijenila rasu injekcijama u nadi da će imati crnu djecu?

Martina Big, rođena kao bjelkinja u Njemačkoj, tvrdi da su joj kontroverzne injekcije “promijenile rasu”. Bijela žena čija je koža postala tamna nakon ubrizgavanja injekcija, tvrdila je da je “promijenila rasu” i da će roditi crnu djecu, ostavljajući voditeljku Holi Viloubi zapanjenu.

Martina Big, bijeli model iz Njemačke, pojavila se u jutarnjem programu jedne strane televizije, tvrdeći da su joj njeni doktori rekli kako će imati crnu djecu, koju je začela sa svojim bijelim suprugom Majklom.

Model, koji je nedavno proveo sedam nedjelja u Keniji da bi učio o “plemenskoj kulturi”, rekao je Holi i njenom kolegi Džonu Boroumenu da se sada identifikuje kao crnkinja, nakon što je dvije godine dobijala injekcije melanina, prenosi Miror.

“Moja djeca će biti crna. Mi nemamo planove, ali razgovaram sa svojim ljekarom da vidim da li je moje tijelo u redu, hoću li moći da dojim i kako će mi beba izgledati”, rekla je ona Holi i Džonu.

“Pokušavam da mislim kako je to genetski moguće”, istakla je Holi. “Ako rodite bijelo dijete, ono će nekako misliti da nije povezano sa vama?”

“Ne”, uzvratila je Martina i dodala: “To je mješavina Majkla i mene. Prilično sam sigurna da će dijete biti crno ili boje mliječne čokolade ili malo svijetlo, nije važno”.

Gledaoci su ostali zapanjeni njenim komentarima na rasu, pogotovo nakon što je model tvrdila da su joj injekcije melanina promijenile više od boje kože.

“Koža postaje sve tamnija i moja rastuća kosa se mijenja i postaje kovrdžava i tamnija”, saopštila je ona i dodala da čak i njene obrve postaju tamne i da se boja očiju promijenila.

Na pitanje zašto je mjerodavna da govori o tome kao crnkinja, Martina je odgovorila: “Mnogi Afroamerikanci ne znaju za afričku kulturu.”

Martina je ranije skupila 50.000 funti na poslu da bi postala ponosni vlasnik veličine grudi 32S – za koje se smatra da su najveće u Evropi i koje teže ogromnih 12 kilograma.

I otputovala je u Keniju da bi bila krštena novim imenom na svahiliju, tvrdeći da je to učinilo “pravom Afrikankom”.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime