Ljeto uz Oslobođenje – vodimo Vas na Bali!

Dnevna novina Oslobođenje će ovog ljeta obradovati više od dvije stotine svojih vjernih čitatelja vrijednim nagradama. U periodu od 23.07. do 31.08. svaki dan u Oslobođenju pronađite i izrežite nagradni kupon. Sakupite 5 kupona, upakujte u kovertu na čijoj pozadini trebate napisati lične podatke, adresirajte na PP 500 71000 Sarajevo i učestvujte u jednom od 4 sedmična i finalnom izvlačenju. Svake sedmice izvlačimo dobitnike sedmičnog nagradnog fonda koji je sačinjen od : 40 godišnjih pretplata na online izdanje Oslobođenja, 4 NOA mobilna telefona i 4 tableta.

Finalno izvlačenje će se održati 05.09. kada će neko od vjernih čitatelja Oslobođenja osvojiti glavnu nagradu, turistički aranžman u trajanju od 12 dana za dvije osobe na Baliju ili neku od utješnih nagrada.

Učestvujte u nagradnoj igri “Ljeto uz Oslobođenje”i možda baš vas očekuje odmor na najpoželjnijoj otočnoj destinaciji turista iz cijelog svijeta sa prekrasnim plažama. Više detalja o nagradnoj igri kao i pravilnik možete pronaći na linku.

Ljeto provedite uz Oslobođenje i vrijedne nagrade. Sretno!