Od 21. aprila još jedna nova emisija na TV1 VIP magazin:  Ekskluzivne i zanimljive priče iz svijeta show businessa

Od 21. aprila TV1 uvodi novi programski sadržaj – showbizz emisiju „VIP magazin“. Nedjeljom u 20 sati gledatelji TV1 moći će pratiti ekskluzivne i zanimljive priče iz svijeta show businessa, te saznati intrigantne detalje o zvijezdama iz BiH, Srbije, Hrvatske i drugih zemalja regiona.

U prvoj emisiji donosimo priče o Kristini Kiji Kockar, Stefanu Živojinoviću, Nataši Bekvalac… Sa sagovornicima ćemo otvoreno i direktno razgovarati o svemu ono što gledatelje ove emisije zanima, skoro bez cenzure, pratit ćemo najzanimljivije i najintrigantnije showbizz događaje u Beogradu, zavirivat ćemo i u domove poznatih estradnih, filmskih, televizijskih, instagram zvijezda“, najavljuje Mia Marković, urednica i voditeljica VIP magazina.

Miu Marković, ranije Halilović, gledatelji TV1 već poznaju kao urednicu i voditeljicu emisije VIP 35, čije emitiranje je završeno u junu 2018. godine. Nakon toga Mia se oprostila od televizijskog posla i iz Sarajeva se vratila u rodni Beograd, u namjeri da se posveti sebi, svojoj porodici i porodičnoj firmi.

„Mnogo sam putovala. Posjetila sam Solun, Dubrovnik, Veneciju, Lozanu, Ženevu, Barselonu i Madrid, trudeći se da s porodicom i prijateljima nadoknadim propušteno vrijeme. Za sve to vrijeme nisam izgubila kontakt sa mojom drugom porodicom – ekipom TV1. Dolazila sam u Sarajevo i družila se sa dragim bivšim kolegama, i potajno priželjkivala da se vratim u TV1“, govori Mia.

Njene želje su ostvarene, kada joj je direktor TV1 Sanjin Bećiragić ponudio emisiju koju će snimati u Beogradu.

„U Beogradu se okupljaju najveće balkanske zvezde i uvek se nešto novo dešava, tako da ćemo gledaoce TV1 o svemu tome izveštavati s lica mesta. Emisiju će realizirati iskusan tim  profesionalaca, koji već nekoliko godina snima i sarađuje upravo sa najpoznatijim osobama iz sveta showbizza, najnovijom tehničkom opremom“, zaključuje Mia Marković.