(VIDEO) Bez nagađanja: Dara Bubamara u “VIP magazinu” otkrila da li se pomirila sa bivšim suprugom

Foto: TV1

Popularna pjevačica Dara Bubamara svakodnevno privlači pažnju medija, a posljednja informacija koja kruži o njoj su nagađanja da li se pomirila sa svojim bivšim suprugom Milanom Kesićem.

“Što se tiče mene i mog bivšeg supruga, mi se nikada nećemo razdvojiti. Mi smo prije svega najbolji prijatelji. Imamo divnog sina i on je divan čovjek. Znam da je svima nejasno, ali jednostavno živimo lepo zajedno”, otkriva Dara Bubamara u razgovoru za TV1.

Večeras u programu TV1, ne propustite pratiti prvo izdanje “VIP magazina” u kojem Dara Bubamara otkriva da li je istina da je od bivšeg supruga na dar dobila sat u vrijednosti od čak 20 hiljada eura, da li joj muškarci i dalje prilaze sa svih strana, te kako se snalazi u ulozi majke.

Uskoro priprema i veliko iznenađenje za sve vjerne pratioce, a o čemu je riječ saznajte večeras od 20 sati.

Od 21. aprila TV1 uvodi novi programski sadržaj – showbizz emisiju „VIP magazin“. Nedjeljom u 20 sati gledatelji TV1 imat će priliku pratiti ekskluzivne i zanimljive priče, te saznati intrigantne detalje o zvijezdama iz BiH, Srbije, Hrvatske i drugih zemalja regiona. Budite sa nama!

Urednica i voditeljica: Mia Marković