Serijal „Ognjena zemlja“ u petak, 12. aprila otvara Nenad Čanak 

Razgovorom sa Nenadom Čankom, predsjednikom Lige socijaldemokrata Vojvodine, poznati bh. voditelj Ognjen Blagojević će u petak, 12. aprila u 21 sat u programu TV1 otvoriti serijal „Ognjena zemlja“.

„Emisija je snimljena u Novom Sadu. Čanak je bio britak, konkretan, hirurški precizno secirao je dešavanja na Balkanu, otkrio dogodovštine tokom kafanskih svirki i turneja, te kako mu je Miloševićev režim pokušao ući u glavu. Veoma zanimljiv intervju, vrijedi pogledati“, najavljuje Ognjen Blagojević.

„Ognjena zemlja“ novi je projekat TV1, odnosno serija intervjua sa poznatim i manje poznatim osobama, javnim ličnostima, ali i onima koje to nisu, zaboravljenim, a ujedno veoma dragim likovima koji su obilježili jedan period naših života. Dakle, od političara, do intelektualaca, sportista, muzičara, medicinara, kulturnjaka, humanitaraca.

„Sa ekipom koja producira ovaj serijal putujem po BiH i zemljama regiona, u potrazi za zanimljivim pričama i sagovornicima. Radimo na terenu i nijedna emisija neće biti ista. Samo nebo nam je granica. Želja nam je da petkom od 21 sat ponudimo jedan opuštajući, zanimljiv i urbani sadržaj. Nešto novo i drugačije u poplavi politike i svakojakog šunda“, govori Ognjen Blagojević.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime