Matić: Srbija je spremna da te ponovo izda, moj Nemanja!

Foto: Marko Jovanović

Nemanja Matić oglasio se na svom profilu na Instagramu, gde je objavio zabrinjavajuću poruku za sve navijače u Srbiji.

Naime, vezista Junajteda, koji prema riječima Mladena Krstajića sa konferencije za novinare, neće biti na raspolaganju Orlovima za duel protiv Crne Gore zbog povrede, objavio je poruku koja aludira da je nečim razočaran.

– Da, Nemanja Matić je spreman da pogine za Srbiju, kao što je njegova otadžbina, s istim entuzijazmom, spremna da ga ponovo izda. I uradiće ona to. Nemaj nikakvu sumnju, moj Nemanja– piše u “storiju” koji je objavljen na Matićevom profilu.

Podsjetimo, Srbija u četvrtak od 20.45 igra meč Lige nacija protiv Crne Gore, a prema riječima selektora Krstajića, Matić bi mogao u društvu svog trenera Žozea Murinja da prisustvuje meču u Podgorici.

Prije nekoliko godina Nemanja Matić je imao sukob sa tadašnjim selektorom Sinišom Mihajlovićem, pa gotovo čitave kvalifikacije za Mundijal 2014. godine nije igrao, dok nije došlo do pomirenja, pa se priključio Orlovima.

Od dolaska Mladena Krstajića na mjesto selektora, Matić je dobio ulogu zamenika kapitena, a ubrzo pred Mundijal u Rusiji odlučio je da ubuduće ne priča za srpske medije, jer mu se nije dopalo kako je jedan portal prenio njegovu šalu sa nekadašnjim kapitenom Branislavom Ivanovićem, koju je u vidu fotografije objavio na svoj Instagram profil.

Ipak, tokom Mundijala je davao izjave, pa se može reći da je bojkot medija prekinut ubrzo.