(VIDEO) Khabib Nurmagomedov o revanšu sa McGregorom: Molio je ‘nemoj da me ubiješ’ i sada priča o revanšu?

Foto: Printscreen

Od trenutka kako je Khabib Nurmagomedov porazio irsku MMA zvijezdu Conora McGregora na UFC 229 događaju, govori se o revanšu ove dvije velike zvijezde.

Sama borba bila je jednostrana uzevši u obzir da je Nurmagomedov kontrolisao cijelu borbu i na kraju porazio McGregora, međutim postigla je ogroman finansijski uspjeh i revanš bi sigurno imao iste brojke. Khabib Nurmagomedov trenutno pred sobom ima meč protiv Dustina Poiriera sedmog septembra, a na zvaničnoj konferenciji za ovaj događaj neizbježno je bilo pitanje o eventualnom revanšu McGregora i Khabiba za koji, kako se čini, dagestanski borac nije zainteresovan.

“Ako budem imao šansu završit ću ga još jednom. Još stotinu puta. Posljednje tri godine ima samo jednu pobjedu u amaterskom boksu. Kako on zaslužuje revanš? Tapkao je. Molio me ‘nemoj da me ubiješ’. I sada priča o revanšu? Tony Ferguson je sljedeći. On ima niz pobjeda. To su osobe koje treba da dobiju šansu. On nije nikoga porazio već tri godine”, rekao je Khabib.

“Nije me dovoljno molio. Odglumio je slomljenu ruku. On ne želi da se bori. On je Instagram model, kao što sam već rekao. Želi samo da ostane relevantan”, dodao je.

Ostavite svoj komentar