Szeged, Flensburg i Montpellier u četvrtfinalu

Rukometaši francuskog Montpelliera plasirali su se u četvrtfinale Lige šampiona nakon što su i u revanš susretu slavili protiv poljskog Kielcea rezultatom 28:26.

Montpellier je slavio u prvom meču na svom terenu sa 33:28, a i u revanšu su bili bolji rival iako su prvo poluvrijeme izgubili rezultatom 15:11. Ipak, u nastavku su se maksimalno uozbiljili pa su preokrenuli rezultat i plasirali se dalje.  Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Dolenec sa sedam golova, dok je Grebille dodao dva gola manje. Kod domaćih Jurecki je imao sedam, a Lijewski šest golova.

Dalje se plasirala i ekipa mađarskog Szegeda koja je u revanšu slavila sa 33:24 protiv danskog Bjerringbroa. Rezultat prvog meča bio je 26:24 za mađarskog predstavnika. Najefikasniji kod Szegeda danas su bili Gorbok, Kallman i Skube sa po sedam golova.

Dalje ide i njemački Flensburg koji je i u revanšu bio bolji od Meshkova sa 28:26. Najefikasniji je kod domaćih bio Schmitd sa sedam golova, dok je kod gostiju Stojković imao sedam golova.