Objavljena velika zakrpa za Darksiders 3

Foto: THQ Nordic

Iako Darksiders 3 nije bio dočekan kako su se njegovi tvorci nadali, većina igrača je vidjela potencijal zakopan podno čudnih odluka u dizajnu koji su igru u konačnici učinili suviše frustrirajućim iskustvom. Gunfire Games i THQ Nordic vrlo brzo su uvažili primjedbe igrača, te je tako jučer stigla zakrpa koja ispravlja neke od njezinih problematičnijih dijelova.

Najveća promjena svakako je uvođenje mogućnosti odabira između dosadašnjeg tipa borbe i onog karakterističnog za prošle nastavke. Taj alternativni tip borbe dolazi pod nazivom Classic pa, primjerice, omogućuje Fury prekidanje započetih napada, te trenutnu upotrebu stvari iz inventara.

U potpunosti je redizajniran i sistem snimanja napretka. Darksiders 3 bio je često suviše težak zbog vrlo malog broja udaljenih checkpointa, što bi sada trebalo biti ispravljeno strateškim dodavanjem novih.

Poboljšano je skakanje, te hvatanje za dostupne površine, maksimalni je level dignut na 200 i dodani su novi predmeti kojima možete ponovno napuniti Nephilim’s Respite i vratiti bodove utrošene na otključavanje vještina i sposobnosti.