Tegeltija se oglasio povodom krivične prijave Radovanovića

Foto: Arhiva

Zbog sumnje da je nabavio i za potrebe imenovanja na pravosudne funkcije upotrijebio lažnu diplomu pravnog fakulteta Borislav Radovanović objavio je javnu prijavu protiv predsjednika VSTV-a BiH Milana Tegeltije.

Ubrzo nakon toga, predsjednik VSTS-a Milan Tegeltija oglasio se povodom krivične prijave za TV1. Njegov odgovor prenosimo u cjelosti.

“Pozdrav, iako je besmisleno bilo kako komentarisati navode izvjesnog gospodina Radovanovića i tako davati na važnosti njegovim koještarijama i besmislicama koje su plod njegove mašte i kao takve više nego smiješne , radi javnosti koja bi ovakvim besmislicama mogla biti dovedena u zabludu reći cu ipak da sam pravni fakultet u Banjaluci upisao 1990/1991 godine a diplomirao na istom u školske 1995/1996 godine u junskom ispitnom roku kao prvi diplomirani pravnik iz moje školske generacije koja je na prvoj godini brojala oko 500 studenata. Svi podaci o mom studiranju dostupni su u studentskoj službi pravnog fakulteta u Banjaluci, i ukoliko je to potrebno ja dajem odobrenje svakom ko je zainteresovan da izvrši uvid u moj studentski dosije u studentskoj službi Pravnog Fakulteta u Banjaluci .

Prema tome kako je izvjesni gospodin Radovanović povodom toga podnio krivičnu prijavu protiv mene sa očitom namjerom da na osnovu ovakvih lažnih navoda prouzrokuje krivični postupak protiv mene , a kako se radi o očito lažnom prijavljivanju, nakon što nadležno tužilastvo izvrši potrebne provjere i odluci o toj prijavi, istom ce tužilastvu biti upučena krivična prijava za krivično djelo lažno prijavljivanje protiv podnosioca ove krivične prijave izvjesnog gospodina Borislava Radovanovica.”

Amira Jablan

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime