U Novom Sadu uhapšen trostruki ubica, skrivao se cijeli vikend

Foto : Goran Janković

GORAN JANKOVIĆ, koji je ubio troje ljudi, uhapšen je danas u Novom Sadu. Kako pišu srpski mediji, Janković je uhapšen kod novosadskog brodogradilišta koje je potvrdila policija.

Prije hapšenja nije bilo isključeno da je ubica pobjegao u Hrvatsku zbog čega je bila raspisana potjernica.

Podsjetimo, 37-godišnji Janković u petak je čekićem ubio ženu Mirjanu, punicu Nadu i  Branislava pred svojom djecom u obiteljskoj kući u Novom Sadu.

Prema dosadašnjim saznanjima, pretpostavljamo da je Goran prvo upao u sobu gdje je Branislav spavao i da je prvo njega ubio. Branislav je bio krupan i da je bio budan, sigurno bi ga uspio savladati. Kad je ubio tasta, počeo se iživljavati nad svojom ženom udarajući je po glavi. Jednostavno, monstrum se nije mogao pomiriti s tim da ga je napustila, da se hoće razvesti i da ga je nakon batina koje je dobila 11. maja prijavila policiji”, rekao je Telegrafu neimenovani izvor.

“Sve je to gledao njihov desetogodišnji sin koji je spavao s mamom u krevetu. Dijete je plakalo i molilo ga da prestane, ali on nije mario za njega, kao ni za drugog sina koji je spavao s bakom. Kad je bio siguran da je Mirjana mrtva, krenuo je iz kuće, ali je naletio na punicu i ubio je”, dodao je izvor.

Jankoviću je određeno zadržavanje do 48 sati, po nalogu javnog tužitelja kojemu će biti doveden na saslušanje uz kaznenu prijavu za teško ubistvo.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime