Ubijena 10-godišnja Pakistanka, otac tvrdi da je silovana

Foto : EPA

Pet dana nakon nestanka pronađeno je tijelo desetogodišnje djevojčice Farishte iz Pakistana, koja je nestala 15. maja u Islamabadu.

Obitelj ubijene djevojčice tvrdi da ih je policija ignorisala kada su pokušali prijaviti nestanak, piše BBC. Naime, slučaj je registrovan tek četiri dana nakon nestanka djevojčice, odnosno 19. maja.

Policija nam uopće nije pomogla“, rekao je Farishtin otac Ghulam Nabi za BBC.

Nabi je rekao kako su policijski službenici kada je prijavio nestanak desetogodišnje kćeri izjavili kako je ona vjerojatno samo pobjegla s nekim.

Na tijelu su se vidjeli znakovi silovanja i mučenja. Izgledala je kao da je netko na nju bacio kiselinu“, rekao je otac ubijene djevojčice za CNN.

Uhapšene tri osumnjičene osobe

Policijski službenici negirali su optužbe članova obitelji za nemar te su rekli kako aktivno rade na istrazi. No glavni policijski inspektor Islamabada suspendirao je voditelja policijske postaje u Shahzadu, okrugu Islamabada, gdje je Farishtin otac prijavio nestanak.

U utorak navečer policija je saopćila kako je uhapsila tri osobe, uključujući i 14-godišnjeg člana šire obitelji ubijene djevojčice.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime