Umičević i Šuman se “pomirili”, predsjednik saveza odao selektoru i igračima priznanje

![CDATA[

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza BiH odao je priznanje selektoru Bilalu Šumanu i igračima za plasman na Prvenstvo Evrope, na današnjem sastanku u Sarajevu. Na ovom sastanku prisustvovali su i članovi stručnog štaba kao i kapiten Mirsad Terzić te selektor juniora BiH Bojan Unčanin, zaposlenici Saveza kao rukometni radnici Alija Hasić, Vladimir Branković, Darko Savić…

– Odajem priznanje selektoru na svemu što je dosad uradio i on je sačuvao reprezentaciju. Isto tako sam mu rekao da nije bilo u redu da članovi Upravnog odbora ne prisustvuju proslavi za plasman na EP. Moramo biti ljudi i moramo se više poštovati – rekao je Umičević.

Umičević je pričao o brojnim problemima u Savezu kao i da je mnogo toga do sada urađeno i da dolaze još bolji dani za rukomet BiH. Bilal Šuman je pričao o problemima kao što je nedostatak opreme kao i da se članovima stručnog štaba trebaju napraviti ugovori. Takođe je podnio program za pripreme uoči odlaska na šampionat Starog kontinenta koji je na programu u januaru iduće godine. Okupljanje je predviđeno 23.decembra, a planirane su dvije test utakmice sa Hrvatskom. Predsjednik Umičević je obećao da će sve biti izneseno na Upravni odbor i da treba da se sklope ugovori za ljudima koji su dio stručnog štaba.

]]