(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Dječak pretrčavao cestu, a onda ga je udario automobil: Ono što se dogodilo poslije iznenadilo je mnoge

Foto: Screenshot

Dječak je propustio nekoliko vozila i potrčao na drugu stranu ulice kada mu je s desne strane dojurio automobil

Društvenim mrežama kruži snimka nevjerojatnog događaja koji su prošloga tjedna ‘uhvatile’ nadzorne kamere u ukrajinskom gradu Harkovu. Na snimci se vidi jedan dječak sa školskom torbom na leđima koji je hodajući ulicom odlučio prijeći cestu na mjestu gdje nema pješačkog prijelaza, prenosi Net.hr

Dječak je propustio nekoliko vozila i potrčao na drugu stranu ulice kada mu je s desne strane dojurio automobil. Vozilo je pokosilo dječaka i odbacilo ga nekoliko metara niz cestu.

Ustao kao da se ništa nije dogodilo

Vozač je smjesta zakočio, a tada je nastupio trenutak čuda. Dječak je munjevito ustao s kolnika, kao da se ništa nije dogodilo te otrčao na pločnik popraviti tenisicu koja mu je očito ispala kada ga je udario automobil.

Tek tada je, očito šokiran viđenim, iz automobila izašao vozač i prišao dječaku. Ubrzo su mu prišli i drugi prolaznici koji su svjedočili događaju.

Nevjerovatno je u svemu što je dječak očito prošao bez ikakvih povreda, iako se isprva činilo da je u najmanju ruku pretrpio višestruke prijelome.

No, kako se saznaje, mališan je jedino pretrpio strah. Baš kao i vozač koji je kazao kako je u trenutku pomislio da će cijeli život nositi dječaka na duši. No, očito su obojica rođeni pod sretnom zvijezdom.