(VIDEO) Bulat: On kada je dolazio na splav ispucavao je rafal da javi da je došao

Srbijanski pjevač Marko Bulat skoro tri decenije je na estradnoj sceni. Privatni život držao je podalje od javnosti, ali je često bio bitan sagovornik o dešavanjima u klubovima devedesetih godina u Beogradu u kojima je redovno nastupao.

Bulat je jedan od gostiju u narednoj emisiji VIP magazina u kojoj je  ispričao interesantnu situaciju koja se desila na popularnom splavu “Lukas”.

Naime, poznato je da su se na Bulatovim nastupima ispucavali rafali. Otkrio je da je to bilo u čast Gorana Vukovića, srbijanskog kriminalca i člana Voždovačkog klana.

“Prije nego što je ušao ispalio je jedan okvir i ušao. On je to vjerovatno uradio da da doznanja da ulazi”, rekao je Bulat.

Prema pisanju medija izvršitelji atentata na Gorana Vukovića bila su dva policajca koji te večeri nisu bili na dužnosti. Ovaj slučaj nikada nije razjašnjen i ostalo je nepoznato jesu li angažirani prijatelji Ljube Zemunca Ljubomira Magaša, zvanog Ljuba Zemunac, kojeg je Vuković ubio, neki drugi kriminalci ili Državna sigurnost.