(VIDEO) Davor Dragičević se vratio u Banjaluku?

Foto: Buka

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, sinož je sa svog Facebook profila u grupi “Pravda za Davida” objavio snimak vožnje u centru Banje Luke.

Snimak je išao uživo na Facebooku, a okončan je dolaskom osobe koja je ovo snimala ispred Hrama Hrista Spasitelja u ovom gradu, prenosi RTVBN.

Dragičević je ispod navedenog snimka objavio niz komentara tražeći pravdu za svog sina poručujući “svi ćete doći na red”.

Velika većina korisnika su pozdravili ovaj čin dolaska, iako je bilo i određenih koji su u to posumnjali izrazivši bojazan da bi on pri dolasku u Banju Luku mogao biti uhapšen.

Kao što je poznato, Dragičević je napustio Banju Luku nakon protesta održanih 30. decembra u tom gradu i od tada se nalazi u Beču u Austriji, gde je, u međuvremenu, prebacio i kosti svoga sina Davida.

Davor Dragičević je, naime, zatražio i azil od Austrije navodeći kako strahuje za svoj život jer policija u Banjoj Luci želi da uhapsi, “strpa” u zatvor i ubije.

Razlog je, kako kaže, taj što posjeduje materijalne dokaze da je njegov sin David ubijen i da su u to umiješani Vlada i MUP RS-a.

Podsetimo, protiv Dragičevića je podneseno više prijava za neprijavljanje skupova, narušavanje javnog reda i mira, prijetnji i drugih stvari.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime