(VIDEO) Dijete visilo iz auta u pokretu, majka nastavila da vozi

Foto: Screenshot

Mediji u Srbiji prenijeli su jutros uznemirujući snimak na kojem se vidi kako kroz prozor automobila u pokretu viri dijete.

Snimak je nastao u beogradskom naselju Mirijevo, a na njemu se vidi dijete koje nevezano sjedi na zadnjem prozoru automobila i maše svima redom na ulici.

Ovaj uznemirujući video od nekoliko sekundi prikazan je jutros u okviru jutarnjeg programa “TV Prva”. Snimak je navodno napravljen u Mirijevskom bulevaru pri brzini od oko 50 kilometara na sat.

Milan Božović iz Komiteta za bezbjednost saobraćaja tim povodom je jutros rekao da ovo nažalost nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbjednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji dio tijela viri iz vozila.

“Apsolutno viđamo te situacije gde se putnici voze na takav način, da im deo tela viri i da u nekim trenucima dođe do udesa sa smrtnim ishodom”, ističe on, prenosi “Kurir.rs”.

Na pitanje da li bi policija trebalo da reaguje zbog ovog snimka, Božović kaže da bi “trebalo, ukoliko ima pouzdanih dokaza, odnosno ukoliko se utvrdi da je snimak pouzdan”.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime