(VIDEO) Jandroković pjesmom o podmetanju Žalac: Možda je Vlada, možda su Srbi…

Foto: Screenshot/YouTube

Predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a komentirao je slučaj ministrice Gabrijele Žalac.

“Pokazala je ugovore i to je to, nemam što dodati”, prvo je kratko rekao Gordan Jandroković. Na pitanje novinara vjeruje li joj odgovora: Rekla je da auto nije njezin, da je ugovor na roditelje, što se dogodilo ja spoznaja nemam”.

Kako prenosi N1 (Hrvatska), potvrdio je da je prije dva ili tri tjedna bio u hotelu čiji je vlasnik Josipa Stojanovića Jollyja kada je bio na skupu HDZ-a u Šibeniku.

“Prespavao sam i sve platio. Gospodina Stojanovića poznam, ali nismo prijatelji.”

Istaknuo je i kako je s ministrom Olegom Butkovićemprovjerio priču oko nabave autobusa u Splitu. “Tu ne bi trebalo biti nikakvog utjecaja ministrice Žalac, shvatio sam da je ona potpisala odobrenje sredstava, a natječaj je provodilo splitsko poduzeće u suradnji s Ministarstvom prometa.”

Na pitanje novinara da komentira tvrdnje ministrice Žalac da joj netko podmeće odgovara stihom Vojka V.: “Možda netko je sabotira i protiv nje lobira, možda je Vlada, možda su Srbi, možda masoni.”

https://www.youtube.com/watch?v=K5caKkx_0s8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1QXkQdSuNiEXhrpL9SWowKZZuDW8Gf8c3LmPqJeql0NaNaTKaUFGsJypg

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime