(VIDEO) Kamera snimila čudnu situaciju: “Prvo sam vidjela sjenu ispred ulaznih vrata, a onda ovo… Je li neko vidio to isto?”

Foto: Screenshot

Ovo je vilenjak Dobby iz knjiga “Harry Potter”, napisali su brojni korisnici društvenih mreža, komentirajući bizarnu snimku nadzorne kamere jedne obitelji u Americi. Čudnu snimku postavila je na mreže Vivian Gomez pred čijom je kućom bizaran lik krenuo hodati i malo plesati.

Čudna figura izgledala je kao vilenjak iz popularnih knjiga J.K. Rowling.

Prestrašena Vivian na Facebooku je napisala da je pogledala snimku i još uvijek pokušava shvatiti o čemu se radi. – Prvo sam vidjela sjenu ispred ulaznih vrata, a onda ovo… Je li netko vidio to isto? Druge dvije kamere iz nekog razloga nisu ništa snimile – napisala je.

Iako se najvjerojatnije radi o djetetu željnom zabave, obožavatelji Harry Pottera tvrde kako se ipak radi o dobrom vilenjaku kojeg je Harry oslobodio od obitelji Malfoy, a koji je tragično poginuo u posljednjem nastavku knjige, prenosi 24sata.hr

– Dobby je došao vidjeti jeste li na sigurnom – jedan je od komentara pod objavom, no neki i nisu pretjerano oduševljeni čudnim stvorenjima koji im hodaju po susjedstvu.

– Svi se šale da je to Dobby, ali ja sam odlučila više ne izlaziti iz kuće po noći – napisala je jedna korisnica. No, neki su upozorili da se na snimci vide dvije sjene, što bi moglo značiti da je netko upravljao lutkom u obliku vilenjaka.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime