(VIDEO) Kristina Kija Kockar u političkim vodama? Želim pomoći djeci, znam koliko je teško bilo mojoj majci, kupovalo se na rate…

U novom izdanju showbizz emisije „VIP magazin“ koju vodi i uređuje Mia Marković, ugostili smo pobjednicu prve sezone reality showa „Zadruga“ i pop pjevačicu Kristinu Kiju Kockar.

U otvorenom razgovoru za TV1 komentirala je brojne novinske navode u kojima je često zastupljeno poimanje da bi uskoro mogla uploviti u političke vode. Bavila bi se aktivno politikom, kako kaže, ako bi bila u mogućnosti da prioritetno pomogne samohranim majkama.

„Ja sam odrasla bez jednog roditelja i zato bih željelja, ako već imam toliki uticaj, ako neko želi ovdje da me vrbuje, da se priključim aktivno i da zaista riješimo taj problem”, mišljenja je Kockar.

Iako nema dovoljno znanja o tome kako taj sistem dužnosti funkcioniše, tvrdi da bi pronašla način da omogući dodatne olakšice ovoj ranjivoj kategoriji.

„Sad ne znam kako to baš funkcioniše, neka mi neko da fond da pomognem, barem  jednokratnu pomoć za djecu, za početak škole. Ja znam kako je bilo teško mojoj mami da mi kupuje knjige, to se kupovalo na rate, pa za užinu i tako neke stvari“, prisjeća se Kija i dodaje:

„Pomogla bih tim majkama, a prvenstveno toj djeci, jer smatram da kad bih ja upravljala tim fondom, taj novac bi sigurno otišao u prave ruke.“

Showbizz emisiju “VIP magazin” pratite svakog utorka od 19:30 sati u programu TV1, a u nastavku poslušajte cijeli razgovor sa karizmatičnom pjevačicom.