(VIDEO) “Muž joj je rekao da je motor pokvaren, a malo kasnije pronađena je mrtva”: Detalji nesreće u kojoj je 15-godišnjakinja izgubila život

Foto: Screenshot

“Moj sin je krenuo po sokove i dok je prilazio pumpi video je udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Nije mogao da veruje, jer je samo 20 minuta ranije izašao iz kuće u kojoj mu je žena bila živa i zdrava”, kaže Zoran Aleksić, svekar mlade majke (15) stradale u stravičnoj nesreći u Obrenovcu kada su ona i njen brat Milutin (22) motociklom naletili na automobil.

Jovanin svekar, Zoran Aleksić iz sela Stubline, ispričao je novinarima da je njegova snaha te kobne večeri, kada joj je brat došao da vidi njenu sedmomjesečnu kćerku Saru, insistirala da se provoza na motoru.

– Milutin je u sredu tim prokletim motorom došao kod nas da vidi Saru. Jovana je prvo tražila od mog sina Slobe, njenog muža, da je provoza po selu, ali on nije hteo. Rekao joj je: “Na tom motoru ne rade prednje kočnice i nema svetlo, neću da te vozim!” – rekao je Aleksić, a prenosi “Kurir”.

Svekar je ispričao da je Jovana potom otišla da uspava Saru, a njegov sin u prodavnicu. Kada je beba zaspala, priča Aleksić, Jovana je oko 21 sat uspjela da nagovori brata Milutina da je provoza na motoru, jer se ranije nikada nije vozila na istom.

– Slobodan je prvo otišao do prodavnice, a kada je video da ne radi, krenuo je do benzinske pumpe da kupi sokove. Dok je prilazio, video je saobraćajni udes i Jovanu kako mrtva leži pokraj motora. Pored je bio Milutin, koji je jaukao od jakih bolova. Slobodan nije mogao da veruje šta se dogodilo, jer je samo dvadesetak minuta ranije izašao iz kuće u kojoj je njegova žena bila živa i zdrava – rekao je Aleksić.

Slobodan je juče otišao da sa obdukcije preuzme Jovanino tijelo i prevezu ga u kuću njenog oca Radeta B. Jovana će, po želji njenog oca, biti sahranjena danas u rodnom selu Trstenica.

– Mislim da sad Slobodan izdržava samo radi kćerke Sare. Planirali su da imaju još dece, a sada se ovo desilo – navodi Aleksić.

Jovanin brat Milutin teško je povrijeđen, ali nije životno ugrožen, prenosi Blic.