(VIDEO) Poznati producent testirao novi iPhone 11 Pro: Pogledajte video snimljen trostrukim sočivom

Uoči izdanja iPhonea 11 Pro u petak, producent filma Andy To otišao je u Tokio kako bi testirao novu postavku kamere sa trostrukim sočivima. Rezultat je prekrasan, kinematografski 4K pogled na grad.

Opisao je svoj cilj za video kao stvaranje vizuelne priče koja prikazuje njegovo putovanje u Japan:

“U Tokio sam otišao s novim iPhoneom 11 Pro kako bih ga testirao. Cilj ovog videa je prikazati vizuelnu priču koja prikazuje moj put u Japan. Priča počinje u Tokiju, progresivnom futurističkom gradu koji je prelijep za pozadinu i za brzi stil uređivanja koji volim raditi.”, rekao je.

Video je snimljen na iPhone 11 Pro bez pomoći vanjskih objektiva. Snimljeno je izravno opciji Camera app na iPhoneu, a uređivano je sa Final Cut Pro X na macOS-u.

Da bismo prikazali svestranost fotoaparata iPhone 11 Pro kroz niz različitih scena i okruženja, u rasponu od svijetle i šarene do slabe svjetlosti.

IPhone 11 Pro nudi brojna poboljšanja za kameru s novim nizom trostrukih sočiva na stražnjoj strani. IPhone 11 Pro može snimiti 4K video rezolucije 60 kadrova u sekundi, slično kao iPhone XS, ali sada postoji podrška za prošireni dinamički raspon, poboljšavajući boju i kontrast.

Pogledajte videozapis u nastavku i javite nam šta mislite o njemu u komentarima!