(VIDEO) Sanela Jenkins o kandidaturi za predsjednicu BIH

Foto : Printscreen
Najbogatija, a prema mnogima i jedna od najljepših Bosanki odmor provodi u Hrvatskoj. Sa svojim dečkom, pop-zvijezdom Asherom Monroom, dala je svoj prvi televizijski intervju za IN magazin i u njemu je otkrila sve o najavi kako će se kandidirati za predsjednicu Bosne i Hercegovine.
Sanela Jenkins prije 26 godina kao izjeglica iz Bosne i Hercegovine otišla je u Veliku Britaniju. U Londonu je završila studij i upoznala uspješnog bankara, za kojeg se 1999. i udala. Nakon razvoda s dvoje djece odselila se u Los Angeles, a ljeta obvezno provode u Hrvatskoj.

U spomen na brata ubijenog u ratu osnovala je fondaciju kojom je sudjelovala u osnivanju sarajevskog medicinskog fakulteta. Za to je dobila nagradu čiji su ponosni vlasnici i Bono Vox te Nelson Mandela.

”Kad je bio rat u Sarajevu, ja sam bila ovdje kao izbjeglica 18 mjeseci u Splitu. Tada sam bila na dnu. Prema meni su Splićani i svi u Hrvatskoj bili fantastični”, prisjeća se.

Najdraži su joj trenuci koje sa svojim dečkom, pop-pjevačem Asherom, provodi ploveći Jadranom.

Njezina jaka narav odvela ju je u, kako sama kaže, muški biznis.

”To su pića. Kad sam počela raditi nitko nije razumio što točno želim, ali moj se projekt zove – drink with a purpose”, objašnjava nam. Dodaje kako svako piće ima svoju boju, svaka boja je funkcija i sve je zdravo u Americi.

Iz ovog dijela svijeta u Americi joj nedostaje samo jedna stvar.

”Ovi dijelovi svijeta imaju jednu stvar koju Amerika nema – ovi dijelovi imaju dušu”, rekla nam je Sanela, koja je najavila da će se na idućim izborima kandidirati za predsjednicu BiH. Zanimalo nas je koliko je ozbiljna bila u tome.

”Ja sam to malo rekla kroz šalu jer me jako boli koliko mi imamo potencijala i ja mislim kad bi samo mogao malo netko da nas protrese, ako treba, u budućnosti ću sve ostaviti i doći pomoći napraviti sve što sam sada navela. Gubimo mlade ljude, pričala sam s dosta njih. To je šteta jer mi ne damo priliku da rastu nove generacije, moramo ići dalje. Pomoći im da nauče povijest, ali i da idu dalje. ”, zaključila je.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime