(VIDEO) Vozila pijana pa vikala na policajce da ne smije u zatvor jer je “lijepa cura”

/Lauren Cutshaw

Policajci su prošle godine u Južnoj Karolini zaustavili Lauren Cutshaw dok je vozila u alkoholiziranom stanju i brže od dopuštenog. U automobilu su joj pronašli i marihuanu.

Međutim, kad je privedena, Lauren je imala neke posebno bizarne argumente zašto bi je trebalo pustiti na slobodu. “Ja sam vrlo čista, čistokrvna bijela cura”, govorila je 34-godišnja agentica nekretninama policajcima te im govorila i kako je “imala savršene ocjene” i nabrajala da je članica National Honor Societyja (američkog udruženja za uspješne studente), bivša cheerleadersica i plesačica te članica sestrinstva, piše The Smoking Gun.

“Pitao sam je kakve veze to ima s ičim”, rekao je policajac koji je tad bio na dužnosti. “Ti si policajac, trebao bi znati što to znači”, odbrusila mu je ona.

/Lauren Cutshaw

Kad su je priveli u stanicu, nastavila je iznositi iste argumente. “Molim vas, ne želim ići u zatvor. Ne želim znati kako je ondje… Ja sam lijepa cura. Nemojte da moram ići tamo”, molila je policajce.

Tvrdila je da je popila samo dvije čaše vina, iako je u krvi imala duplo više promila od dopuštene razine, te zatim rekla da je “možda pušila marihuanu”.

Nakon drame koju je izvela Lauren se ipak uspjela nagoditi i izbjeći zatvor. Na sudu je priznala da je vozila pijana, platila je 187 dolara kazne te pristala odlaziti na tečaj o opasnostima konzumiranja droge i alkohola. Zauzvrat su odbačene optužbe za prebrzu vožnju te posjedovanje marihuane, a Lauren ipak neće u zatvor.