Nikola Rokvić nakon posljednjeg takmičenja “Zvezda granda”: Kako vas nije sramota?

Foto: Ilustracija

Pjevaču Nikoli Rokviću nije se dopalo glasanje žirija na muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je pobjedu odnijela mlada Džejla Ramović.

Naime, na zvaničnom Instagram profilu objasnio je kako i zašto je dao svoje glasove upravo pobjednici. Međutim, nešto mu se i nije dopalo u samom sistemu glasanja.

“Juče sam učestvovao u glasanju za novu “Zvezdu granda”. Kada je trebalo da dam 12 poena, razmišljao sam se izmedju Milice Čikarić i Džejle Ramović…Malu prednost sam dao Džejli… Devojka je zasluženo pobedila, fantastičan vokal, ima sve predispozicije da bude zvezda! Senku na sve su bacile pojedine kolege… Ako meriš istim aršinima i daješ 12 poena Dzejli, ne možeš dati Milici 0 ili 1 poen… Kako vas bre nije sramota?? Jadno. Sa punim pravom vam je Jelena Karleuša lepo objasnila… Svim takmičarima želim mnogo sreće i uspeha i nemojte biti kao pojedini …”, napisao je pevač na svom Instagramu.

U ovoj objavi pronašao se i Željko Samardžić koji je po kratkom postupku odgovorio svom kolegi.

 

“Dragi Nikola, pošto sam se pronašao u tvom tekstu…moram odgovoriti.

“Nije me sramota uopšte. Glasao sam po svom ukusu. A jadno je samo to što su mnogi morali da prodju bez ijednog poena, jer tamo niko nije zaslužio nulu. U finalu su baš zato što su izvrsni pevači… ali Džejla je posebna što se i videlo po glasovima publike koji su je na kraju i doveli do pobede. Žiri uopste nije bio ni potreban. Ali kako god, ružno je da se ne poštuje neko samo zato što ima svoje mišljenje”, napisao je pjevač.

Ostavite svoj komentar