Detalji porodične tragedije: Supruzi pucao u grudi i rame dok je šetala njihovog jedanaestomjesečnog sina

Foto: RAS Srbija

Sin poznatog surčinskog kriminalca Dragoslav Jovanović (25), koji je naočigled svog djeteta ranio suprugu Teodoru (25) u Bloku 45 u Novom Beogradu pa potom sebi pucao u glavu, nalazi se u teškom stanju.

PROČITAJTE I OVO: Porodična tragedija: Doktori se bore za živote supružnika

Teodora se nakon operacije oporavlja, svjesna je i komunikativna.

Jovanović je supruzi pucao u grudi i rame dok je šetala njihovog jedanaestomjesečnog sina, a kako nezvanično saznajemo, prije pucnjave došlo je do rasprave između rastavljenih supružnika, navodno zbog viđanja djeteta.

Nakon što je upucao suprugu, Jovanović je, vjerovatno misleći da ju je ubio, pobjegao nekoliko metara dalje, a onda sebi pucao u glavu.

Jezivoj sceni prisustvovala je njihova jedanaestomjesečna beba koja je bila u kolicima i koja, srećom, nije povrijeđena. Dragoslav i Teodora su, kako prenosi Blic, u porcesu razvoda, a on je zbog nasilja u porodici imao meru zabrane prilaska koja mu je istekla u aprilu i koju, prema do sada poznatim informacijama, nije kršio.

Prema našim saznanjima, Teodora je prije nekoliko mjeseci napustila kuću u kojoj je sa Jovanovićem živjela u Surčinu i sa bebom se vratila u Novi Beograd, kod svojih roditelja.

U zavučenoj ulici, pored mahom trošnih kuća, po svom izgledu ističe se dom porodice Jovanović. Kuća je opasana zidinama visokim desetak metara, kapija je zatvorena tako da nije moguće videti dvorište, a na njoj se nalazi nekoliko kamera za video nadzor.

Niko od, vidno uplašenih, komšija nije znao, ili nije htio, da priča o Dragoslavu, niti njegovoj porodici. Pojedine komšije su tek rekle da su Jovanović i njegov brat kao djeca bili dobri, ali su dodali da nisu znali da Teodora više ne živi s njim u kući, kao ni zbog čega.

Niko od susjeda sa kojima su razgovarali nije znao ni da nam kaže čime se bavi porodica Jovanović, kao ni to zašto im je kuća opasana visokim zidinama i video nadzorom. Međutim, primetno je bilo da su na pomen njihovog prezimena svi bili u nekakvom strahu.

– Ne znam ništa ni o toj porodici, imamo korektan komšijski odnos i to je to – objašnjava komšinica dok je suprug povlači za ruku i signalizira joj da ne govori previše.

Nije kršio zabranu prilaska

Nasilje u porodici prijavljeno je 30. marta nakon čega je Dragoslavu izrečena zabrana prilaska Teodori, koju on nije kršio.

Zabrana prilaska istekla je u aprilu. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Dragoslav, osim ovoga i saobraćajnih prekršaja, nije imao posla s policijom, za razliku od oca i brata Gvozdena. Iako je završio fakultet, niko nije zaposlen, piše Blic.

Ostavite svoj komentar