Porodična tragedija: Doktori se bore za živote supružnika

Foto: ATV

Dragoslav Jovanović, koji je sinoć pokušao da se ubije u Novom Beogradu, pošto je pred bebom pucao u suprugu Teodoru Jovanović, na Odeljenju je intenzivne njege Urgentnog centra i u teškom je stanju, baš kao i njegova supruga, potvrđeno je za Telegraf.rs iz Urgentnog centra.

Doktori se trenutno bore da im spase živote.

Kako prenosi ovaj portal iz izvora bliskih istrazi, bračni par je bio pred razvodom, ali ne samo to, Dragoslav Jovanović je imao i zabranu prilaska supruzi.

Međutim, ta zabrana je istekla još krajem aprila.

Bračni par se inače sporio oko viđanja deteta pošto se Teodora iz Surčina, gde su živeli, odselila kod roditelja. I navodno je želela da mu zabrani da viđa dete.

Jovanović inače potiče iz porodice kojoj kriminal nije stran. Njegov otac, Ljubomir Jovanović zvani Stakleni, odranije je poznat policiji.

Dragoslav je sa svojim rođenim bratom Gvozdenom držao kafić u Surčinu, ali i porodično su posedovali nekoliko lokala u istom mestu. On je još u tinejdžerskim danima važio za problematičnog dečka. Za njegovo ime se često vezivao kriminalni milje surčinskog klana i život “opasnog dečka”.

Ljubomir Jovanović je inače bio i svjedok pokušaja ubistva Ljubiše Buhe Čumeta u Surčinu 3. augusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić. Njemu se ranije, zajedno sa Novakom, starijim bratom Ljubiše Buhe Čumeta, sudilo zbog sumnje da su od ljeta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Oni su bili oslobođeni optužbi, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio novo suđenje.

Osim toga, otac mladića koji je juče pucao, Ljubomir Jovanović, hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja. Prilikom jednog pretresa 1998. kod njega je navodno pronađena policijska radio-stanica.

Podsjetimo, tragedija se dogodila sinoć oko 20.20 sati, kada je Jovanović prvo sa tri metka upucao suprugu, a nešto kasnije i sebe. Pored majke, u trenutku napada, bila je i beba u kolicima, ali ona nije povrijeđena.

Ubrzo su na lice mjesta, osim Hitne pomoći i policije, došli i otac i sestra povrijeđene žene. Beba je sa tetkom, jedno vrijeme, provela u vozilu Hitne pomoći.

Ostavite svoj komentar