Saobraćajna nesreća kod Gradiške: Udario je u auto i rekao ‘ne osjećam noge’

Foto: 24sata.hr

U teškoj nesreći između Baćindola i Banićevca kod Nove Gradiške ozlijeđeno je petero ljudi. Vozač automobila preticao je kamion i sudario se s autom iz suprotnog smjera.

Moj brat je vozio kamion kojeg je vozač crvenog automobila pokušao preteći, ali nije primijetio da mu iz suprotnog smjera dolazi sivi automobil.

Nije stigao na vrijeme reagirati i sudarili su se, rekao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije nesreće između Baćindola i Banićevca kod Nove Gradiške u utorak.

U teškoj prometnoj nesreći ozlijeđeno je petero ljudi. Mladi vozač crvenog automobila teško je ozlijeđen, ostali su prošli s lakšim ozljedama i svi su prevezeni u Opću bolnicu u Novoj Gradišci.

– Sve je bilo puno krvi, cijeli auto. Moj brat je odmah izašao iz kamiona i počeo je pružati prvu pomoć. Vozač crvenog automobila je izašao iz auta i pao je u naručje mom bratu i rekao mu: ‘Drži me, ne osjećam noge’. Na mjesto nesreće došla je i mama mladog vozača i rekla kako on ima samo 19 godina i da je prije dva tjedna položio vozački – rekao nam je brat vozača kamiona.

Vozač crvenog automobila vozio je tri cure iz Požege u Novu Gradišku, na sreću, one su prošle samo s lakšim ozljedama kao i vozač sivog automobila. Na mjesto nesreće došla su dva vozila Hitne pomoći, prenosi 24sata.hr.

– U blizini Baćindola oko 19.30 sati vozač (19) osobnog automobila požeških registarskih oznaka pretjecao je vozilo, prešao je na suprotnu traku i sudario se s autom novogradiških registarskih oznaka koji je vozio 59-godišnjak. Vozač (19) teško je ozlijeđen, djevojke koje je vozio (19-godišnjakinja i dvije 18-godišnjakinje) lakše su ozlijeđene, kao i 59-godišnji vozač drugog automobila.

Obojica vozača bila su vezana i nije im utvrđena koncentracija alkohola u krvi. Policija će protiv 19-godišnjaka podnijeti prekršajnu prijavu – objavila je PU brodsko-posavska.