(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Novi detalji stravične nesreće: “Bio je haos, dijete je nešto pokušalo reći”

Foto: Screenshot

Žena i dijete koji su u četvrtak bili sudionici prometne nesreće na autocesti A4 izvan su životne opasnosti, dok je muška osoba stabilnije, no i dalje životno ugrožena, doznaje se danas ranije u KBC-u Zagreb i KB-u Dubrava.

A što se točno jučer događalo, prvi su svjedočili vatrogasci.

PROČITAJTE I OVO: (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) Novi detalji stravične nesreće: “Bio je haos, dijete je nešto pokušalo reći”

”Kada smo stigli do mjesta nesreće zatekli smo katastrofalno stanje, potpuni haos. Unutar jedne male naplatne kućice bila su čak tri vozila. Onda si možete zamisliti kako je to izgledalo”, kaže Košćec za Dnevnik.hr.

Unesrećeni su se nalazili u automobilu s mađarskim registarskim oznakama. Dvoje odraslih, priča Košćec, bili su u nesvijesti, odnosno nisu bili u komunikativnom stanju.

Njih su izvukli prvo, a tek su potom mogli doći do dječaka.

”Dijete smo zadnje vadili. On je nešto pokušavao reći, ali uslijed ozljeda to mu je bilo teško”, kaže.

PROČITAJTE I OVO: (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Objavljen snimak stravičnog udesa na naplatnoj kućici

Podsjetimo, ranije danas pojavila se i snimka jučerašnje stravične nesreće na naplatnim kućicama Sveta Helena nedaleko Zagreba, u kojoj je teško povrijeđeno troje ljudi.

Snimka pokazuje da je automobil marke BMW čakovečkih registracija doletio punom brzinom i zabio se u dva automobila na naplatnim kućicama.

PROČITAJTE I OVO: (VIDEO) Pojavio se novi snimak vozača koji je na autoputu skrivio tešku saobraćajnu nesreću

BMW doletio punom brzinom

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila kada se BMW čakovečkih registracija u punoj brzini dovezao do naplatnih kućica, gdje su na red čekala dva automobila mađarskih registracija. Zbog neprilagođene brzine, BMW se zabio u automobile. Kako pričaju svjedoci, na mjestu nesreće nisu se vidjeli tragovi kočenja.

Najgore je prošao automobil u koji se zabio BMW u punoj brzini.

Ispred njega je bio jedan automobil koji je plaćao cestarinu pa se u trenutku udarca našao doslovno zgnječen između dvaju vozila.

Taj je automobil od siline udarca udario i u naplatnu kućicu i posve je smrskan.

Ostavite svoj komentar