(VIDEO) Mučio i ubio troje ljudi zbog duga oko stana

Foto: Blic

Dragoslav Jovanović (25) je, kako “Blic” saznaje, brutalno mučio i ubio troje ljudi, Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i njegovu tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana koji im je Jovanović prodao.

Kako prenosi Blic, Jovanović je Šubari, koji mu je bio poslovni saradnik, dao stan u Beogradu a da ovaj njemu zauzvrat da automobil marke “mercedes” i ostatak novca za stan.

Šubara taj dug mjesecima nije isplaćivao Jovanoviću, zbog čega je on u toku noći upao u stan u kom je bila ova porodica i sa još tri pomagača, mučio muškarca i dvije starije žene, ubio ih, a potom njihova tijela bacio u septičku jamu na placu koji je u vlasništvu njegovog oca Ljubomira Jovanovića, poznatijeg pod nadimkom Stakleni, inače poznatog surčinskog kriminalca.

Zbog pomaganja Jovanoviću, uhapšene su tri osobe: Miloš S. (31), Lazar D. (22) i Nikola Č. (20).

Miloš S. je uhapšen zbog saizvršilaštva, Lazar D. zbog pomaganja u tom teškom krivičnom djelu, a Nikola Č. za pomaganje učiniocu poslije ubistva. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Tijela Nedje Šuabre, njegove majke Darinke (75) i tetke Milje Petković (80) pronađena sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću.

Ljubomir Jovanović je izvršio samoubistvo pošto je u Bloku 45 prošle nedjelje nasred ulice pucao u suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.

Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u bijeg kroz park u Bloku 45, međutim policajc koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. Od tih povreda je preminuo poslije četiri dana.

Ostavite svoj komentar