Ušetao se u porodičnu kuću: Leopard rastrgao 9-mjesečnu bebu

Foto: 123rf

Leopard je ušetao u dom na zapadu Indije, odvukao iz kreveta devetomjesečnu bebu te je kasnije rastrgao i ubio, javlja Daily Mail.

Životinja je otela dječačića dok je spavao u krevetu sa svojim roditeljima. Otac i majka primijetili su u ranim jutarnjim satima kako je nestalo njihovo dijete i odmah su organizirali potragu.

Pronađen nekoliko kilometara dalje

Maleni Swaraj Gurnule pronađen je nekoliko kilometara dalje od svoje kuće u selu Gadbori, u indijskoj saveznoj državi Maharashtri.

“Leopard se ušuljao u kuću, zgrabio dijete i s njim u pobjegao u šumu izvan sela. Otkrili smo samo nekoliko rastrganih dijelova tijela djeteta oko 2 km od obiteljskog doma“, izjavio je policajac Sharad Aware.

Nije izolirani slučaj

Ovo nije prvi slučaj da je leopard iznenada napao stanovnike Indije. U travnju ove godine, osmogodišnji leopard napao je majku i ubio njeno dijete dok su oni spavali ispred svoje kuće u državi Gujarat.

U februaru je leopard ozljedio petero seljana kada je utrčao u uske ulice njihovog sela u sjevernoj državi Punjab, a prošle je godine četveromjesečno dijete zadobilo teške ozlijede nakon što ga je leopard zgrabio iz naručja majke koja je zajedno sa svojim suprugom sjedila na motociklu, prenosi Index.hr