(VIDEO) UFC-ova borkinja VanZant otkrila situaciju iz privatnog života: Rekao je da mu je Allah rekao da trebamo biti zajedno

Foto: MMA Mania

Popularnost ima svoju cijenu, jedna od nje je i nedostatak privatnosti. To najbolje zna popularna i fizički žena poput UFC-ove borkinje Paige VanZant, koja se gostujući u emisiji “Food Truck Diaries” ispričala bivšem kolegi Brendanu Schaubu jedno iskustvo. 

Naime, ispostavilo je da je jedan zaluđueni muškarac VanZant slao poruke pune tri godine i to po deset komada svakog dana. U jednom trenutku mu je Allah rekao “kako je UFC borkinja određena za njegovu buduću suprugu” .

“Napravila sam tipičnu grešku. Jedan fan me pitao može li me upoznati, a ja sam odgovorila kako je moja dvorana uvijek otvorena. Pojavio se tamo, pričao je sa mnom satima, do tog trenutka nisam shvatila koliko je jeziv. Pitao me jesam li vidjela poruke na Instagramu, pa sam naknadno pogledala. Slao mi je i po desetak poruka svakog dana pune tri godine! Svakog dana!”, započela je priču lijepa borkinja te ju je nastavila:

“Ma ovo je ništa. Počeo je govoriti kako trebamo biti zajedno i da mu je Allah to rekao. Da mu je poručio kako moram biti njegova žena. Bio je totalno opsjednut sa mnom. Živio je u Michiganu pa se preselio u Kaliforniju, upisao se u Tim Alfa Male, tamo me slikao. Čitavo vrijeme me pratio, a ja to nisam znala. Rekao mi je u jednom trenutku da je bio previše nervozan da bi mi prišao i da je u konačnici htio odustati od svega. No, tada ga je udario automobil dok je vozio bicikl. To je protumačio kao Allahov znak da ne smije odustati.”

U konačnici je ponovno promijenio adresu i pojavio se u Oregonu gdje VanZant sada živi i trenira.

“A on je upravo imao slomljenu ruku iz meča. Ali Ed Herman je bio tamo. Poludio je, rekao mu je da se makne i da ode iz dvorane. Ja sam mu poručila da će ga Ed ubiti, ako se vrati. Kasnije sam ga malo proučavala i shvatila sam da je bio u zatvoru. Moglo je biti gadno.”, ispričala je VanZant.

Ostavite svoj komentar