Vukanović za tv1.doc.ba o navodnoj družbi sa kriminalcem: Suštinsko pitanje je ko to mene prati?

Vukanović za tv1.ba:"Ide i nova tužba za RTRS, pa moraju se naučiti redu."

Foto: youtube.com

Narodni poslanik u NSRS Nebojša Vukanović ponovno se našao na udaru RTRS televizije koja je objavila tekst o njemu u kojem se navodi da je čovjek s kojim se Vukanović nalazi na fotografiji zapravo izvjesni kriminalac Milenko Milojević. Vukanović je za tv1.doc.ba demantovao ovu vijest, te je također najavio i novu tužbu protiv ovog javnog servisa, a kako je rekao za tv1.doc.ba, ovo nije prvi put da RTRS  televizija piše laži o njemu.

“Monstrumi i ološi sa RTRS-a prelaze sve granice, što potvrđuje i njihov najnoviji sramni tekst „Vukanovićev novi prijatelji“, u samom naslovu nepismen, u kome su objavili fotografiju mene i mog prijatelja, profesora Mladena Aničića, predstavljajući ga lažno kao nekog kriminalca, izvjesnog Milenka Milojevića zvanog Lene, za koga do danas nisam ni čuo ni vidio”, poručio je, između ostalog, Vukanović na svom blogu.

                                                    Foto: nebojsavukanovic.info

“Monstrumi sa RTRS-a, predvođeni Kerberom Mihailovićem, uporno pokušavaju da me diskredituju lažima, spletkama i izmišljotinama, ali su prešli sve granice diskreditujući i kriminalizujući časne i poštene ljude, poput profesora i inženjera saobraćaja Mladena Aničića”, napisao je Vukanović.

Poslanik u NSRS je za tv1.doc.ba potvrdio da je profesor Aničić bio nosilac Vukanovićeve liste 2014. godine, te da nema nijedne mrlje u karijeri, da nikada nije napravio nikakav prekršaj, a ne 54 krivična djela, kako tvrdi i prenosi RTRS.

“Ide i nova tužba za RTRS, pa moraju se naučiti redu”, poručio je za tv1.doc.ba Nebojša Vukanović.

“Suštinsko pitanje je zapravo – ko to mene i zašto prati?”, dodao je Vukanović.

Čim je Vukanovićev prijatelj pozvao RTRS sporna fotografija i članak su ukinuti, ali ih to neće spriječiti da odgovaraju za svoja zlodjela, poručio je Vukanović.

Piše: Ajla Bešlijia

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime