Za Ovana nije lako da nađe ozbiljnog partnera, dok Rakovi ne trebaju ići na naredno putovanje

Foto: Ilustracija

 

Ovan

Ukoliko se danas budete upustili u rizične poslove, imaćete neke probleme u budućnosti. Povedite računa o tome. Nije vam lako da nađete partnera s kojim biste poželjeli nešto ozbiljnije. Dobro zdravlje.

Bik

Preporuka je da se danas pozabavite važnim obavezama koje imate i da se posvetite poslu da biste ostvarili dobre rezultate. Današnji dan vam nije pretjerano povoljan za novu vezu, niti za ljubav generalno. Odmarajte se.

Blizanci

Moguće je da ćete prihvatiti priliku za napredovanje i da ćete pokazati da vjerujete da ste je vrijedni. Očekuje vas period za nova poznanstva i ljubavne promjene. Možete da se nadate ljubavnim preokretima. Povedite računa o zubima.

Rak

Putovanje koje planirate moglo bi da krene po planu. Bićete zadovoljni okolnostima na poslovnom polju. Uživate u neobaveznim susretima i niste spremni za nešto više od toga. Moguća je avantura. Odlično se osjećate.

Lav

Stabilizuje vam se polje finansija i to vas čini sretnim. Moguće je da već razmišljate o nekim novim ulaganjima. Voljena osoba vam je pokazala koliko joj je stalo vas. Očekuje vas lijep dan. Čuvajte urinarni trakt.

Djevica

Očekuje vas sklapanje novog dogovora na poslovnom polju. Bićete zadovoljni saradnjom koju pokrenete. Ukoliko ste planirali brak, pred vama je veoma dobar period. Voljena osoba će pokazati osjećanja. Sklonost ka iritacijama na koži.

Vaga

Veoma vam je važno da se pokažete u dobrom svjetlu na novom razgovoru za posao. Radite na ostvarenju dobre reputacije. Potrebno vam je novo poznanstvo kako biste oživjeli na ljubavnom polju. Moguć je pad imuniteta.

Škorpija

Možete da očekujete veoma opušten dan, u kojem nećete imati veće probleme na poslovnom polju. Razgovor sa osobom do koje vam je stalo biće nežniji i romantičniji nego što očekujete. Odlično stanje na polju zdravlja.

Strijelac

Ako se bavite privatnim poslom, možete da očekujete priliku da uvećate prihode. Ukoliko ste u braku, partner vam je posvećen i imate dobar odnos. Pred vama je dobar period. Stomak vam je prilično osetljiv.

Jarac

Današnji dan vam donosi dosta pozitivne energije i možete da očekujete da će te biti generalno zadovoljni okolnostima. Možete da očekujete veoma zanimljiv dan za nova poznanstva. Izbjegavajte cigarete.

Vodolija

Poboljšanje zarade koje vam dolazi biće za vas veoma važno. Možete da očekujete dobar dan. Niste u dilemi i znate šta želite od emotivnog odnosa u kojem ste. Imate jasno definisane ciljeve. Osetljiv je dio vrata i grla.

Ribe

Moguće je da ćete biti nezainteresovani za nova dešavanja na poslovnom polju. Potreban vam je slobodan dan za odmor. Voljena osoba je spremna da vam pokaže svoja iskrena osjećanja. Mogući su problemi s nesvjesticom.

 

Ostavite svoj komentar