Zaručnik Jennifer Lopez otkrio da je na vjenčanje pozvala sve svoje bivše

Foto: Instagram

Popularna pjevačica i glumica, Jennifer Lopez, u martu ove godine zaručila se za umirovljenog igrača bejzbola, Alexa Rodrigueza.

Alex ju je zaprosio prstenom od milion dolara, na plaži na Bahamima, a od tada su oboje odbijali medijima otkrivati ikakve informacije o vjenčanju. No, tokom gostovanja u emisiji Good Morning America, ovog utorka, Rodriguez je konačno otkrio neke detalje, a najsočniji od njih tiče se popisa uzvanika.

Na pitanje voditeljice Sare Haines o tome hoće li na vjenčanju biti njihovi bivši supružnici jer i on i J.Lo iza sebe imaju propale brakove, odgovorio je potvrdno.

Bivši su pozvani na vjenčanje. Svi su uključeni”, otkrio je Alex i zaključio: “Što više, to bolje!”

Tako na njihovom vjenčanju, čiji je datum još uvijek nepoznat, možemo očekivati pjevača Marca Anthonyja, s kojim je J.Lo bila u braku od 2004. do 2014. godine i s kojim ima dvoje djece, 11-godišnje blizance Maxa i Emmu, zatim plesača Crisa Judda, za kojeg je bila udana od 2001. do 2003. godine te glumca Ojanija Nou, s kojim je bila u braku samo godinu dana, od 1997. do 1998. Također, možemo očekivati i Alexovu bivšu suprugu Cynthiju Scurtis, koja je majka njegovih dviju kćeri, 14-godišnje Natashe i 11-godišnje Elle.

Alex je otkrio i da se njegova uloga u organizaciji vjenčanja svodi na klimanje glavom.

Kada planirate vjenčanje s Jennifer Lopez, uglavnom samo puno klimate glavom“, našalio se i dodao kako ne zna ni gdje ni kada će se vjenčanje održati, kao ni što će obući.

Naravno, šalio se jer je kasnije ipak otkrio jedan detalj oko lokacije vjenčanja.

Odat ću vam samo jednu sitnicu. Bit će to dug let“, rekao je na što ga je voditeljica upitala hoće li se vjenčati u Dubaiju, što je on porekao.

NAPIŠITE KOMENTAR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime